Verwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt tegenwoordig de indirecte verwarming van de toekomst genoemd. Vloerverwarming werkt op relatief lage temperatuur (30°-45°C). Dit zorgt ervoor dat de ketel/warmtepomp maar moet stoken tot die relatief lage temperatuur. Dit komt het globale rendement van de installatie natuurlijk ten goede.

Door het lage temperatuurniveau van het verwarmingswater is er minder energie nodig en kunnen alternatieve energiebronnen zoals warmtepompen en zonnecollectoren ingeschakeld worden. Dit type van verwarming zorgt voor een groter wooncomfort, het geeft een behaaglijke warmte.

Met vloerverwarming heb je eveneens de mogelijkheid om te gaan koelen, in combinatie met een warmtepomp. Tegenwoordig kan men vloerverwarming gaan combineren met allerlei soorten vloerbedekking: steen, tapijt, parket en ook kunststofbekleding. Er wordt rekening gehouden met het type vloerbedekking bij het uitrekenen van het legpatroon van de vloerverwarming.

Je kan bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van alle soorten vloerverwarming en wandverwarming. Dit in combinatie met allerlei soorten verwarmingsbronnen en energiebronnen.