Verwarming
op aardgas

Meer en meer mensen schakelen over op aardgas als primaire bron van verwarming. Deze keuze is zeker en vast begrijpelijk. Aardgas is een zuinige, comfortabele en milieuvriendelijke energiebron met eindeloze mogelijkheden. Omdat de wetgeving aangaande gasleiding & gastoestellen steeds strenger is geworden worden ook de installaties steeds beter en beter. Dit heeft ervoor gezorgd dat aardgas ook kan worden beschouwd als een veilige energiebron.

Omdat wij veiligheid en professionaliteit voorop stellen in ons bedrijf hebben wij ook gekozen om te werken met het Cerga-label. Cerga is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan een aantal installateurs om de klant te garanderen dat zijn installatie professioneel is geplaatst.

Wij hebben hiervoor een specifieke opleiding gevolgd en daarnaast ook in de praktijk bewezen dat wij voldoen aan alle reglementeringen aangaande de huidige normering. Het levert ook tijdswinst op voor de klanten omdat er geen extern keuringsorganisme aan te pas komt om de gasmeter te openen. Als Cerga-installateur mogen wij zelf onze eigen installaties van een keuring voorzien waardoor we voor de klant een aanzienlijke besparing kunnen realiseren.

Je kan bij ons terecht voor alle soorten gastoestellen. Wij installeren, onderhouden én herstellen verwarmingsketels, gasboilers, geisers en gasconvectoren. In principe kan je met alle soorten gastoestellen van alle merken bij ons terecht. Wij zorgen voor een vakkundige oplossing in elke situatie.